Resor

Turist i Wales

No featured Image

Storbritannien är en skattkista av upplevelser för dig som resenär, och det är viktigt att inte bara koncentrera sig på England. Här kan du uppleva allt från pulserande nattliv i Manchester till whiskyturer i Skottland, för att inte nämna det fantastiska Wales där du kan njuta av naturen, surfa eller ta med familjen på äventyr.

I Wales finns det en mängd unika attraktioner beroende på dina intressen, inklusive underjordiska ostkällare, gruvindustrihistoria, en underjordisk lekplats och konstgjorda vågparker, så du kommer definitivt inte att bli besviken. Om du har tid, lägg till några extra dagar i din resa för att stanna i London och njuta av en musikal, lite shopping eller några av stadens andra attraktioner för en riktigt oförglömlig resa.

Ett roligt förslag är Zip World, en ovanlig och drömlik familjeaktivitet som ligger djupt under jordens yta. För mer än 200 år sedan var det en arbetsplats för gruvarbetare och idag är det en underjordisk lekplats. I detta grottsystem kan du hoppa, rulla, studsa och glida mellan olika nät för en unik trampolinupplevelse. Det är inte något som alla vet om, men det är definitivt värt ett besök.

Om du är en äventyrlig själ, prova på att surfa i North Wales, där det finns en surfalagun som är 300 m stor på Surf Snowdonia. De har också en Crash and Splash lagun om du vill prova på bodyboarding eller paddleboarding.

Wales har mycket att erbjuda, så ta dig tid att utforska och lära dig mer om dess slott och landskap.