Resor Utlandet

Sport- och äventyrsresa

No featured Image

Om du vill röra på dig under semestern istället för att bara sola på stranden, kan en sport- eller äventyrsresa vara ett utmärkt val. Låt oss dyka djupare in i detta ämne.

Skidsemester

Skidsemestern är kanske den mest traditionella typen av sportresa. Trots att svenska fjäll som Sälen, Vemdalen och Åre erbjuder utmärkt skidåkning, kan de inte riktigt jämföras med Alperna där bergen är större och backarna mycket längre.

Golfsemester

Golf är en annan sport som passar perfekt att kombinera med resor. Det kan fortfarande vara lite för kyligt för att spela golf i Sverige, men i länder som Spanien, Portugal, Kanarieöarna eller kanske Turkiet är det inga problem. När sommaren kommer är platser som Irland, England och Skottland fantastiska destinationer för golf.

Surfsemester

Om du ännu inte har upptäckt tjusningen med att surfa, är det definitivt inte för sent. Surfing blir allt mer populärt och det finns ett stort utbud av resor som är helt fokuserade på surfing. Några populära surfdestinationer inkluderar den franska Atlantkusten med Biarritz i spetsen, Costa Rica och naturligtvis surfarnas paradis, Hawaii.